Bericht

Beste mensen, deze site en blog is niet langer de officiële site van de club, De everbeekse wandeltochten . Er wordt voor de moment aan een nieuw project gewerkt, opgepast , de site is nog in aanbouw, maar je kan al een kijkje gaan nemen op    : http://everbeeksewandeltochten.club/

Ik ga deze blog nog  niet verwijderen omdat er nog veel links van foto’s van vorige reizen en wandelingen  opstaan en  reportages van leden en helpers ,ik weet niet of die overgenomen gaan worden op de nieuwe site, je kan ze in ieder geval hier nog vinden !

Als ik later wat tijd over heb zal ik deze site ombouwen tot iets anders, foto’s van Everbeek of zo. Ik dank dan ook de mensen die regelmatig een kijkje kwamen nemen of een reactie achterlieten op Facebook

Groetjes  Geert

Advertenties
Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Clubblad # 8

Ons  clubblad is weer verschenen,  met verslagen over onze busreis naar de  oude en nieuwe scheepsliften van de Canal du Centre en onze jaarlijkse vakantie naar Duitsland . veel leesplezier !!evwa cover pdf editoo

klik hier !

Aside | Geplaatst op door | Een reactie plaatsen

Clubblad # 7

evwa cover pdf editoo - Cover (1)Ons boekje # 7 is van de persen gerold . Alle leden krijgen dit in de bus, maar via deze weg kan iedereen meegenieten !

klik hier !

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Vernieuwde site !

frans1Omdat onze oude site wat gedateerd werd en de webmaster ( zeer veel dank aan Mieke Tuypens, die jaren haar tijd gespendeerd heeft aan het onderhouden  en koesteren van de site ) nog weinig voeling meer had met de club , hebben we besloten de blog wat om te bouwen naar een site. Het is nog een beetje zoeken en wikken en wegen, maar de eerste stappen zijn gezet. Een site moet organisch groeien en is niet van de ene dag op de andere klaar – een goeie site is nooit af en steevast bijgewerkt worden – maar we gaan ons best doen ! Dus neem eens een kijkje !

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Everstapperke # 6

3 coverDe nieuwe uitgave van ons Everstapperke,  # 6  al, met reportages over de Nationale wandeldag in Merchtem en Zottegem.
Enkele leden worden in de kijker gezet : Freddy met bijna 40000 km op de teller en  onze uitpijler Patrick .
Ook clubinfo en weetjes…  Klik hier

Geplaatst in Geen categorie | Tags: , | Een reactie plaatsen

35 jarig bestaan !!

DSC_0013Naar aanleiding van ons 35 jarig bestaan, werden het bestuur en de redactieleden en hun partners uitgenodigd voor een viering op het Brakels gemeentehuis. Aanwezig waren, de burgemeester De Vleesschouwer, minister van Staat H. De Croo, onze Everbeekse Zilveren schepen Marcel en schepenen Marijn De Valck ( Boma ), Sabine Hoeckman en Marleen Gyselinck. Na een speech van de burgemeester, werden we getrakteerd op een drankje en mochten we onze poot zetten in het gulden boek en toen het aan mij was, was de stift leeg. Daarna op de foto met al die beroemdheden !! Meerdere foto’s op Facebook natuurlijk !

Geplaatst in Geen categorie | Tags: | Een reactie plaatsen

Flyer Vlaanderens Mooiste !

IMG_20150216_0001De derde Vlaanderens mooiste wandeltocht komt er in rasse schreden aan ! Onze voorzitter vraagt in zijn voorwoord van ons clubblad wat helpende handen, zaterdag , om de school en de controleposten klaar te maken . Zondag op de tocht zelf en om daarna alles weer af te breken,( maandag school ). Wie wat tijd heeft, altijd welkom !

In ons everstappertje, dat nu van de persen rolt en straks in jullie brievenbus valt,  staat er ook een uitnodiging voor het gratis ( voor alle leden ) jubileumfeest , allen daarheen !!

 

Geplaatst in wandeltocht | Tags: , , | Een reactie plaatsen